Kummittelu Ja Kummitukset

Ryhmä rajatiedon harrastajia sai kuvattua viime kuussa haamun, joka mahdollisesti kuoli Englannin sisällissodassa.

Northampton Paranormal Group niminen harrastajaryhmä kuvasi kummituksen Englannin Northamptonshiressa paikalla, jossa taisteltiin vuonna 1645 Nasebyn taistelu. Harrastajaryhmä ei ollut tietoinen, että oli kyseisen taistelun 363 vuosipäivä.

Henkilöt kertovat myös kuulleensa mm. pamauksia ja kanuunan laukauksia.

Ryhmä otti paikalla kuvia ja sai taltioitua tumman hahmon, joka näyttää kantavan käsissään mahdollisesti asetta.

– Kuva otettiin noin tunti sen jälkeen, kun kuulimme ääniä. Emme nähneet silloin mitään ihmeellistä. Meidän mielestämme se on sotilas, Emma Whiteman Northampton Paranormal Groupin johtaja kertoi.

Kirjailija Adrian Perkinin mielestä kuvassa on sotilas, joka kantaa kädessään muskettia tai keihästä.

– Jos tämä on aito, niin se on todella hyvä esimerkki (kummituksesta). Se on paras näkemäni (kummitus)kuva moniin vuosiin, Adrian Perkin kertoo.

Lähde: telegraph.co.uk (lähteessä myös isompi kuva)

Kiitokset vinkistä Tonille, Aleksille ja S.t.a.l.k.e

Aiemmin ajattelin, kuten varmasti niin moni muukin että nämä kummitus tarinat ym jutut hengistä ovat vain keksittyjä tarinoita.. Nyt tiedän että ne ovat totta!

Asuin omakotitalossa joka oli rakennusajaltaan noin 90-100v vanha,jossa oli tehty mm. itsemurha ja paljon muutakin pahaa. Minä ja esimerkiksi veljeni tulin totisesti tuntemaan että ihminen voi aistia ja tuntea todellista paniikin omaista kauhua kokiessaan sellaista minkä ei koskaan pitänyt olla todellista!

Aluksi alkoi yläkerran vintiltä kuulua askeleita ja öisin heräsinkin niihin ja laskinkin askeleiden määrää usein, ennätys oli 12 askelta peräkkäin!sitten tuli oudot ovien paiskomiset yöllä ja eräänä päivänä vessan hana meni päälle itsestään! Navetan halkovajassa liikkui joku aivan selvästi sekä aitassa huokaili joku iljettävästi sekä toisti sanaa akaahh tai sinneppäin.. Tälläkin hetkellä ihoni on kananlihalla muistellesani nuita kokemuksia! En koskaan halunnut mennä yksin talon vintille, Se puistatti minua ja tunsin sekä tiesin että minua seurattiin läheltä!isänikin uskoi minua, ehkä hieman epäillen ja halusi nähdä näitä aaveita omin silmin, tiesinkin nimeltä yhden aaveista!

Siiryimme siis talon vintille ja istuuduimme alas pirtin penkille, kutsuin aavetta nimeltä mikä oli virhe.. Kuului hirveä rysäys kun alakerran potaikon ovi lennähti auki ja kävi voimakas, kuin tuulen vire! Nyt isänikin heräsi oikeasti! Seuraavaksi savupiipun takaa takaa ilmestyi pitkä tumma hahmo jolta ei kyennyt erottamaan kasvoja tai se oli kuin kaapu päällänsä! Voin sanoa suoraan että menin isäni kanssa sen kahdeksan metriä paniikissa polvillaan huutaen ne portaat alas ja äkkiä ulos talosta!en ole sen jälkeen talossa asunut ja en ikinä edes harkitse sitä, varoitan myös kaikkia jotka harkitsevat tänne muuttamista että tarkistakaa talon historiaa ettette joudu samaan torppaan kuin minä koska tämä on täysin todellinen tarina!!

Mainokset