No niin, tätä jo ounastelinkin. Viime vuosina ufohavainnot ja muukalaisten yhteydenottoyritykset ovat näyttäneen keskittyvän Itä-Suomeen. Siksi ei ole yllättävää että nyt kohistaan “lehmusten kaupungissa”.

Lappeenrantalainen koulunkäyntiavustaja Matti Mäkinen joutui tahtomattaan tekemisiin muukalaisten kanssa palatessaan jalkapalloharjoituksista marraskuisena iltana. Mäkinen käveli Lappeenrannan hiljaisessa keskustassa kun häntä alkoi huimaamaan ja hikoiluttamaan. Mäkinen arveli verensokeritasapainon heilahtelevan ja teki päätöksen pistäytyä iltapalalla kebab-ravintolassa. Ravintolaan asti hän ei koskaan päässyt. Mäkinen löydettiin Lappeenrannan Myllymäen teollisuusalueelta kutistuneena ja kädet turvoksissa. Mäkisen pituus oli löytöhetkellä mitattuna 1 metri 3 senttiä. Ennen katoamistaan Mäkinen oli saavuttanut 180:n senttimetrin pituuden. Paino oli kuitenkin täsmälleen normaali 93 kiloa. Mäkisen ylähampaat oli poistettu ja kieleen oli ilmeisesti tökitty jollain tylpällä esineellä.

Matti Mäkinen kertoo joutuneensa ufon kaappaamaksi. Tutkittuani ja haastateltuani Mäkistä, en ole löytänyt syytä epäillä miehen kertomusta. Itse sieppauksesta Mäkinen muistaa vähän mutta tuntee aistineensa muukalaisten läsnäolon. Mäkinen ei vielä pitkään aikaan pääse puremaan kebabia mutta sosekeiton syönti tuskin täpärästi pelastunutta miestä harmittaa.

Mainokset