Kokemuksia

Tultsu (Ryhmän Jäsen) 22.10.2011 12:46:23Ja kotonani on monta kertaa minä olen nähnyt tumman ihmis ”AAVEEN” ja portaat narskuvat ja telkkarit ja valot sammutvat ja sammuvat menevät päälle, sammuvat ja menevät åäälle!! Minua pelottaa!!! olen nähnyt tv:sänikin aaveen naaman! Ottakaa kantaa!!
Tultsu (Ryhmän Jäsen) 22.10.2011 12:43:24Olin kerran tallilla, kavereitteni kanssa kello 21.00-23.00 aikana, ja ajattelime mennä tallin sisään, hakemaan kaverini paitaa (HUOM! Olemme kavereitteni kanssa saaneet luvan olla tallilla koska vaan, koska teemme niin paljon töitä!) Olimme avaamassa tallinovea, mutta yhtäkkiä ovenkahva pamahti auki! Ja näimme takanamme tumman varjon! 2. Olin kaverini Mirellan kanssa kahdestaan tallilla. Kaikki hevoset olivat ulkona! Olimme mirellan kanssa peittojen alla tallikämpän sohvalla. Yhtäkkiä kuulimme veden lirunaa, ja kuulimme askeleita! Kävimme kaatsomassa, ja vesihanat olivat kiini, ja tallissa ei ollut ketään! Menimme takaisin ja näimme kun tumma varjo meni koko ajan oven ohi ja kuulimme taas veden liruntaa ja askeleita! Sitten kun meidän välissämme oli koira nimeltä iita. Iita alkoi ytäkkiä haukkumaan, ja juoksi sen jälkeen mahdollisimman kausas ovesta! Oven kahva painautui alas päin, mutta ovi ei silti auennut. Sitten kaikkia muita ystäviämme tuli talliin ja tallin omistajat. Ovi avattiin ja he kysyivät että ”Tuuli ja Mirella, miksi ovenkahvassa on VERTA!” Saimme kauhean kiljumis ja paniikkikohtauksen. Ja monta kertaa olen nähnyt tumman varjon mennyt ohitseni! Sitä paitsi, tuolla tallin metsässä on kuollut ihminen, kun hän on tippunut hevosen selästä! Ja tallissa on TAPETTU tai LOPETETTU. 1 Kissa on lopetettu, 1 hevonen lopetettu ja monia muita! Pelaamme joskus kavereitteni kanssa tallilla spiritismiä! 3. Kaverini on pelannut yli 2 krt spiritismiä. Tuon kaverin nimi on: Jessica. Jessican kaveri on pelannut (Ilman Jessicaa) spiritismiä kavereidin kanssa. Ja jessican kaverin kaveri kysyi spiritismiltä että: Koska kuolen? Spiritismi vastasi: NYT! Ja sen jälkeen kaverin kaveri pelästyi, ja kun se paikka oli niin pieni että he joutuivat olla kyyryssä, ettei selkä osunut kattoon, niin kaverin kaverin pelästyi, nosti päänsä, ja löi päänsä naulaan, ja sen jälkeen kuoli, koska naula meni päähän! NÄMÄ KAIKKI OVAT TOTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ottakaa kantaa!
Haidi 29.9.2011 3:58:55Itselleni ei ole käynyt mitään paranormaaleja kokemuksia, mutta ystävälleni on. He ovat useasti lähteneet kotoa kauppaan yms.. ja sammuttaneet kaikki valot (ystäväni on todella tarkka valojen sammuttamisesta) mutta kun he ovat palanneet kotiin kaikki valot ovat olleet päällä. Näin on käynyt useasti. Ystäväni kotona myös verhot on vedetty joskus ikkuinoiden eteen ja pois ikkunoiden edestä. Myös eräänä aamuna ystäväni kertoi että keittiössä oli kaikki kaappien ovet auki .Isäni täti myös kertoi kuinka isoisoisäni kuoleman jälkeen hän oli mennyt 2-vuotiaan lapsen kanssa mummolaan (siis lapsuuden kotiinsa, joka on ollut suvussamme varmaankin liki 100vuotta.) ja kuullut makuuhuoneesta kuinka pappa olisi yskinyt, hän ajatteli kuulevansa harhoja kunnes tämä pieni lapsi totesi hänelle ”Kuuleksä kuinka pappa yskii?”. He olivat siis sillä hetkellä kaksin talon sisällä.
markuz- 14.8.2011 19:29:33Asun n. 40v vanhassa omakotitalossa josta olemme lähi aikoina remontoineet kylpy- & pesutilat ja saunan. Myöskin olemme rakentaneet takkahuoneen. Olen nähnyt useinkin takkahuoneen perällä keittiöstämme katsoen jonkun tumman hahmon kuin jonkun pojan joka on pukeutunut mustaan. Olen ajatellut, että jos tämä ’aave’ on vaikka suuttunut siitä että olemme remontoineet taloa. Myöskin juuri äsken kuulin ihan selvästi kuin veljeni olisi rällännyt pihallamme mopollaan ja kun menin tarkistamaan asiaa niin juuri kun olin päässyt ulko-ovelle niin ääni loppui ja kun pääsin ulos niin kuulin veljeni kaverin puhuvan pihallamme mutta ku pääsin pihalle asti, niin en en nähnyt ketään. (asumme rauhallisella seudulla jossa kellään muulla ei ole sellaista mopoa josta lähtee samanlainen ääni kuin veljelläni joten se mopon ääni ei voinut kuulua mistään muualta) Olen myös nähnyt usein viime talvena jonkun ikkunani takana, ’hän’ näytti siltä samalta pojalta jonka olen nähnyt myös takkahuoneessamme. olen nähnyt myös heijastuksen pois päältä olleesta telkkarista kuin joku vaale hahmo olisi ollut takanani. usein myös kun olen kotona ja laitan silti aina huoneeni oven ihan kunnolla kiinni niin silti usein kun katsahdan ovelle päin niin se on vähän raollaan kuin joku olisi kurkistanut siitä raosta
Serialismi 6.8.2011 22:38:45Niin siis se osoite on _jarno.t1@luukku.com_
Serialismi 6.8.2011 22:37:28Vaikka olemme kaverini kanssa vasta 14-vuotiaita, ”tutkimme” paranormaaleja ilmiöitä, ja usein vietämme yöt sellaisissa paikoissa ja välillä on kyllä henki salpaantunut 😀 Jos teiltä löytyy paranormaaleja kohteita, voisimme tulla kaverini kanssa ”visiitille” tutkimaan tilannetta + paistamaan makkaraa teltan vieressä 😀 ei nyt sentään. Mutta jos siis löytyy, pyytäisin viestiä _jarno.t1@luukuk.com_ + _ ei kuulu osoitteeseen.
Sanja. 23.4.2011 17:38:31Minulle ja ystävälleni tapahtui eräänä päivänä outo juttu menimme ystävälleni ja siellä me menimme ysttäväni isän makuu huoneeseen ja laitoimme valot kiinni ja yht äkkiä me molemmat näimme kalpean naisen kasvot ja olin yötä ystävälläni silloin ja oli yö me aukaisimme erään ilamstointi luukun sieltä kuului naisen kiljuntaa. ja silloin kun aukaisimme sen niin vaikutti että sieltä olisi tullut jätimäinen musta käärme. Seuraavana päivänä minä ja kaverini mentiin aamiaiselle ja ystäväni isä sanoi ” Vintille ei saa sitten mennä ” .. Ja huom! talo on noin 100v vanha Voisinko saada vastauksen mikä olento se on voinut olla? ja mitä ystäväni isä salailee?
kouluriivaaja 21.4.2011 14:50:13No meiän koulun kellarissa kun kattoo sellasesta luukusta, niin siinä näkyy ihan oikeasti hirtetty tyyppi… :O muutenkin, ollaan nähty myös aave, heijastuksena lasissa. eli hirtetyn tyypin alias: ” Aave1 ” ja heijastushaamu: ” Valkoinen Nainen ”
Ihminen vaiko susi? 21.4.2011 14:46:46Ihmissusi: muutun itsekin ihan täydellisen sekoksi… talvella. olen ajatellut että kylmyys olisi avain, yöllähän on kylmempää, että kylmällä muuttuisi sitten? :O
sisu:) 20.12.2010 11:07:06asun aika vanhassa talossa, jonka pihassa on yli sata vuotta vanha varasto.Kerran kaverin kanssa menimme sinne tutkimaan vanhoja kirjeitä joista osa on sata vuotta vanhoja.no varaston sisälle mennessä tuli vähän outo tunne.varaston oven saa auki sellaisella isolla metallisella avaimella jonka jätin sisälle mennessäni varaston sisälle.vähän ajan päästä kaverini piti lähteä.Kaveri meni edeltä ja minä tulin sitten ja suljin oven.kun olin kävellyt ovelta 2-4 metriä niin muistin että jätin avaimen sisälle.Kun käännyin mennäkseni takaisin huomasin että ovi oli täysin auki,(ovi on raskas puu ovi eli tuuli ei sitä voi aukaista), ja avain oli varaston ikkuna laudalla.Pelästyin kunnolla ja menin äkkiä talon sisälle.
mitä ihmettä? 17.11.2010 16:57:23tänää kun olin yksin kotona ja kuulin aivan varmasti että äitini tuli kotiin ku asunnon ovi aukes ja sitte en nähnyt äitiä ku pelasin uutta call of dutya ja askeleet kuulin ja äiti moikkasi minua ja vastasin että moi. Sitte kuulin vielä kun äiti laitto avaimensa keittiön pöydälle. No kuitenki ehkä minuutin päästä olin menossa näyttämään matikan koettani (10! ; )) äidille. Ongelmana oli se ettei äiti ollut asunnossa eikä avaimia ollu pöydällä. Olisin kuullut jos äiti olisi lähtenyt ja ei meidän asunnosta pääse pois muute ku ovesta tai hyppäämällä ~6 metriä ikkunasta. Parin minuutin päästä äiti kyllä tuli kauppakassien kanssa. Olihan se aika pelottavaa : /
Ihmissusi 25.3.2010 14:24:41Olen asunut lähes koko ikäni tässä talossa,jossa luultavasti kummittelee.Olin joskus pienempänä huoneessani ,jossa on vintti vieressä, kuin kerran kaverini kanssa juoksimme vintille päin olin tarttumassa ovenkahvaan kunnes se aukeni itsestään ihan kuin joku näkymätön olisi avannut sen sitten peloissani juoksimme äidin ja isän huoneeseen niin ikkunan takana leijui ilmassa valkoinen naishahmo.2.Nyt vanhempana pelasin niinsanottua ”henkipeliä” siinä taakseni ilmestyi tumma hahmo jola oli viikate,hahmo seisoi siinä piti sanoa kavereille ,mutta kuin yritin se ei onnistunut yritin ja yritin,mutta sitten suustani tuli kirosana sitten kuin yritimme lopettaa emme saaneet lupaa yritimme monta kertaa kunnes sanoimme lopetus rukouksen niin sitten lopetimme,menimme ulos polttamaan ”pelilaudan” siitä muuttui sen hahmon muotoinen ja selkääni sattui katsoimme sitä siinä oli poltto jälki.Nykyään hahmo vainoaa meitä.3.Olen koko ikäni pitänyt itseäni ”sutena” ja muutun vain hulluksi täyden kuun aikaan.Se oli kaverini teoria asiasta. Pidätte minua varmaan hulluna sillä minulla on ainakin 100 samanlaista kokemusta.
25.3.2010 14:12:54
kauheeta! 25.5.2009 18:42:00olin kerran kamuni kanssa koulumme ullakolla. Me olitiin kuultu että joku ois hirttäny siel ittensä. Meiän piti hakee vaa pari vanhaa koulukirjaa näytinne ja kun me otettiinkoulukirjat hyllystä me ajateltiin että voitais tutkii paikkoja ja sitten kun aiottiin ottaa kirjat pöydältä mihin oltiin ne laitettu niin niit ei ollu siin enää! ja siel mis piti olla vanhoi kirjoi ei ollu enää yhtään kirjaa! ja kun aiottiin lähtee niin oven eteen tippu kaikki kirjat sielt ylhäältä katon rajasta! sit me kiljuttiin ja lähettiin pois juosten. ope sai hakee ne kirjat..ei olla käyty siel sen jälkee!
ryhmän jäsen. 25.5.2009 18:44:00olette varmasti kokeneet kauhistuttavan tapahtuman, mutta onko se voinut olla joku oppilas pilaillessaan? jo jos se todella on kuolleen ihmisen haamu niin voisiko se olla mahdollista? selvittäkää kuika vanha koulu on ja mitä siellä on tapahtunut.
Sanzy 25.5.2009 19:55:00Oli aivan tavallinen lauantai ilta, kello jälkeen 22, taksatailin kamuni kanssa. Oman huoneeni valot olivat poissa päältä, mutta viereisen huoneen valot paloivat. Juttelimme kaikesta paranormaalista. Katsoessani viereisen huoneen seinää aivan oven läheltä näin siinä varjon, olin siitä aivan varma. Se varjo lipui pois ja lopulta katosi. Edes veljeni se ei voinut olla, sillä hän oli niin kiinnostunut koneestaan. Menin viereiseen huoneeseen ja näin, että yksi pöytäni laatikoista oli auki. No, syyksi selvisi, että veljeni oli jättänyt sen auki. Minun lempituolillani oli kulho ja se oli ehjä. Palasin takaisin huoneeseeni. Kello alkoi taittua jälkeen puolenyön, joten päätin käydä nukkumaan. Kuuli läpätystä. Olin silloin AIVAN paniikissa. Uskallauduin kuitenkin mennä katsomaan läpätyksen lähdettä. Se oli selvä, parvekkeen puoleinen ovi oli auki ja ne ihme hyttys jutut läpättivät ovea vasten. Suljin oven. Seuraava aamu: Äitini oli käynyt hakemassa sen kulhon mikä oli ollut tuolillani, se oli haljennut yön aikana! Siitä lähtien olen tuntenut kuin joku aina välillä siinä huoneeni viereisessä huoneessa nykii hiuksistani, se on kämppikseni. Olen senjälkeen parikertaa kuullut sängyllä maatessani samanlaista läpätystä, mutta hiljaisempaa ja ovi on aina ollut kiinni ja aina kun olen noussut istumaan läpätys on tipotiessään. Talomme historiassa ei ainankaan sukuni aikana ole tiettävästi kuollut ketään, mutta siitä taaksepäin, ennen kuin isäni isänisänisä osti tämän talon.
ryhmän jäsen. 26.5.2009 20:17:00kauheaa. Se ei välttämättä ole henki vaan se voi olla myos joku muu yliluonnollinen olio joka ei jostain syystä saa rauhaa. Asutteko metsän tai jonkun syrjäisen paikan lähellä? henget ja muut yliluonnolliset oliot voivat kulkea hakemaan sielulleen rauhaan parinkin kilometrin päästä. Se ei välttä mättä tahdo pahaa vaanvoi vain hakea apua että saisi levätä rauhassa. Toivottavasti minusta oli apua!
Tin tin 10 28.5.2009 13:44:00itse en ole kokenut mitään hirveän paranormaalia. 1. kävelin kerran tien reunassa ja katselin toiselle poulelle tietä (tämä tapahtui siis talvell) tiellä ei liikkunut muita kuin minua vanhempi poika. kävelin vähän aikaa katse maassa ja kun katsoin taas poikaa hän ei kävellyt siinä enää juoksin paikkaan jossa poika oli kävellyt, mutta siinä ei ollut enää edes jalanjälkiä 2. olin kotona ja istuin sohvalla sisareni oli keittiössä laittamassa ruokaa ja katselin valoa joka tuli hänen huoneessaa. yht äkkiä valoon ilmestyi varjo joka ei ollut siinä kauaa aikaa. tosin kukaan perheenjäsenistäni ei ollut huoneessa tuolloin.

Mainokset

3 thoughts on “Kokemuksia”

  1. Scary said:

    Asumme 1970 luvulla tehdyssä talossa johon on vanha mummo ja -pappa kuollut. Olen 11 vuotias ja ihan paniikissa aina kun olen yksin kotona: kun menen nukkumaan ja käännyn kyljelleni kasvot seinään päin, niin on sellainen olo kuin joku joku istuisi sängyn laidalla;Yleensä kissani nukkuu kanssani mutta silloin ei! Kokeilen kohtaa kädelläni,mutta siinä ei ollut mitään! Tietokoneemme käynnistyy itsestään ja äidin huoneessa on jotenkin karmivaa…kunnioitan olentoja ja kaikki ajattelee minun olevani hullu. Ja joskus vähä aikaa sitten kuulin naisen kirkunaa about.15 min. Ja en kestänyt enää sitä ja itku silmässä huusin et lopeta! Niin se loppui. Ja luulen että meillä esiintyy Evp ilmiötä; radiosta ja puhelimesta alkaa kuulua ”lörpötystä” eli kuin ns. Nopeutettua puhetta hetken.puhelimen kanssa aina käytävän peilin luona

  2. Kiitos mielenkiintoisesta kokemuksesta,juuri tälläisiä toiovomme lisää…

  3. Vimpula said:

    joka kerta kun olen mummulassa(talo on ainakin 120 vuotta vanha) tuntuu kun minua tuijoitettaisiin. Aina kun soitan pianoa kuulen jonkun laulavan ja naan vaalean hahmn istumassa tuolilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s